(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

<

(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Ladrôme kiest voor biologische landbouw uit respect voor omgeving, plant en mens, alsook onze kennis inzake het behandelen en verwerken van geoogste materialen komen tegemoet aan onze bestendige kwaliteitseisen.

Om nog meer een optimale kwaliteit na te streven, werd in ladrôme het HACCP-traject ingevoerd (een kwaliteitszorgsysteem dat werkt via gevarenanalyse en kritische controlepunten) voor een absolute hygiëne en een betere bescherming van de gebruiker.

Deze oliën zijn 100% puur: onverdund, onversneden en niet scheikundig behandeld. Daardoor zijn ze bijzonder geschikt voor dagelijks gebruik in massageoliën, relaxerende baden, sauna, verstuiving, … .

Het is belangrijk dat essentiële oliën “100% natuurlijk” zijn. Bij synthetische of nagemaakte oliën gaan al de heilzame eigenschappen verloren.

(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Technische innovatie stond hoog op de prioriteitenlijst bij het creëren van de FABY nagellaklijn. Deze nagellaklijn met 205 verschillende kleuren,onderscheidt zich duidelijk op de markt van professionele nagellakken.


Italiaanse Fashion

Met een vernieuwde formule, vrij van schadelijke stoffen, lanceert het Italiaanse FABY een nagellaklijn die niet enkel opvalt door haar overweldigend aanbod aan kleuren. Met de wereldwijde vermaarde reputatie van de Italiaanse modemerken in het achterhoofd, mikt FABY op een onberispelijke kwaliteit en brengt het merk de stijl en uitgesproken flair van Italiaanse couture tot bij de nagellak fan: Italian Couture on your Nails.


Eco-vriendelijk en cruelty free

Een eco-vriendelijk en cruelty free concept, dit zonder compromissen te sluiten over de kwaliteit van de producten. Verantwoorde cosmetica : de gezondheid van de consument, een eco-vriendelijke instelling en ‘cruelty free’ produceren zijn belangrijke waarden en streefdoelen die van bij de eerste labotests prioritair gesteld werden.


De Faby Nature nagellaklijn


De ingrediënten, waarvan 87% van natuurlijke origine is, werden gewonnen uit de productieprocessen van houtpulp, katoen, maïs, maniok en ander plantaardige grondstoffen. Faby Nature nagellakken bevatten geen enkel ingrediënt dat werd gewonnen uit petroleum. De Faby Nature lakken strijken gemakkelijk en egaal uit en drogen bliksemsnel. Veiligheid en kwaliteit zijn de key-woorden van deze collectie.
CÎME is een Belgisch merk van biologische en fair trade huidverzorgingsproducten op basis van bergplanten geteeld en geoogst op een duurzame manier door lokale boeren in Nepal en Ladakh, in het noorden van Indië. Elk ingrediënt wordt zorgvuldig geselecteerd omwille van de wetenschappelijk vastgestelde resultaten voor de huid. Dankzij kwalitatief hoogwaardige ingrediënten die rijk zijn aan antioxidanten, vitamines en essentiële vetzuren, leveren de producten échte resultaten op voor jouw huid.

  

De ecologische voetafdruk wordt doorheen de ganse toelevingsketen tot een minimum beperkt. De ingrediënten zijn duurzaam en de verpakking wordt gemaakt van recycleerbare materialen.

Cîme schenkt een deel van de opbrengst aan ontwikkelingsinitiatieven in afgelegen gebieden van de Himalaya.


Let's be honestly beautiful!


ECOCERT label-Dierenproefvrij-Geschikt voor de gevoelige huid.


(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam – ze beschermt, ze koestert, we ademen ermee. Geen wonder dat ze grote invloed heeft op ons algehele welzijn.

De oeroude kennis van de natuurlijk genezende kracht van de Alpenkruiden en de verzorgende werking van de natuurzuivere Etherische oliën, heeft bij Sixtus zijn moderne formule gevonden:


Verzorgingsproducten die het lichaam en de ziel van de mens goed doen. Verzorgingsproducten waarbij, tijdens winning en productie, zorgvuldig met onze natuur omgegaan wordt.


Sixtus gebruikt zorgzaam wat de natuur ons schenkt en haalt daar het beste uit: zelfs Alpen-Hooi olie, gewonnen uit Hooibloemen. Op de Alpenweide, op een hoogte tot 2000 meter groeit het „bloeiende leven“ ; een schitterende flora van ca. 70 verschillende geneeskrachtige planten op elke m2.


Zo ontstaat er uit plantaardige olie en vetten natuurlijke essentiële oliën, verse kruidenextracten en extracten van zelf geoogste hooi van een bergweide uit Fischbachau ”Landkreis Miesbach”. En last but not least, een grote dosis perfectionisme, unieke voedende en helende producten op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

De essentie van Sixtus: naar beste eer en geweten.


Zo typisch als de geur van de Sixtus producten is, zo typerend is ook de consistentie waarmee de Kruidenspecialisten de ingrediënten kiezen van de unieke werkessentie van Sixtus . Is een kruid niet goed genoeg, blijft hij buiten de deur. Is een olie niet door en door hoogwaardig, wordt hij niet gebruikt.ARBOR

Gespecialiseerd voetverzorger

(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)